Home / Tuoteryhmat / Ikkunaluukut

Ikkunaluukut

MB-SUNSHADES -ikkunaluukut tarjoavat auringonsuojaa ja antavat julkisivulle luonteenomaisen ulkonäön. Ikkunaluukut koostuvat kehyksestä, jossa on diagonaalisesti asennettuja säleitä tai paneeleita. Alumiiniset rakenneosat ovat erittäin säänkestäviä ja lähes huoltovapaita, mikä erottaa ne PVC:stä tai puusta tehdyistä rakenteista. Karmiprofiilit ovat ohuet ja kevyet, mutta riittävän jäykät, mikä mahdollistaa niiden valmistuksen sekä ikkunoille että terassioville.

Aluprofin ikkunaluukut ovat vaihtoehto niille,

jotka etsivät käytännöllistä mutta myös esteettistä ratkaisua. Ikkunaluukut voidaan sävyttää sopimaan julkisivun väriin tai ne voivat toimia seinän korostuksina.

Teknologian suomien monipuolisten alumiinipinnoitteiden ansiosta MB-SUNSHADES ikkunaluukut ovat ihanteellisia käytettäviksi erilaisiin kohteisiin.

Perinteisiin rakennuksiin voidaan käyttää esim. puutekstuuria ja moderneihin rakennuksiin hillittyjä värisävyjä, joilla erityisesti yhdessä alumiinisten ikkunoiden ja ovien kanssa luodaan visuaalisesti vaikuttava ratkaisu julkisivulle.

MB- SUNSHADES järjestelmän saranat voidaan asentaa näkyviin,

linjata tasaan julkisivun kanssa tai upottaa ikkunasyvennykseen.

Products from the range: Ikkunaluukut