Home / Tuoteryhmat / Ikkunat

Ikkunat

Rakennustemme energiatehokkuus riippuu lukuisista erilaisista energiatehokkuustekijöistä, joista ikkunat ovat yksi merkittävimmistä. Ikkunatyyppi ja sen oikea asennustapa ovat tärkeitä. Puolan kansallisen ympäristönsuojelu- ja vesihallintosäätiön julkaisemassa “Hyvien käytäntöjen käsikirjassa” esitetyn omakotitalon energiataseen mukaan ikkunoiden kautta johtuva energiahukan osuus on 23,1 %– 36,3 %.

Aluprof tarjoaa MB-86 Aero- ja MB-70HI

ikkunoita, joissa käytetään innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, kuten erinomaisen lämpöeristävää Aerogel-materiaalia. Tämä mahdollistaa sellaisten ikkunoiden tuottamisen, joiden Uf-arvo on niinkin alhainen kuin 0,57 W/(m2K). Ikkunoiden harkitulla sijoittamisella rakennuksen vaippaan saadaan aurinkoenergia tehokkaasti hyödynnetyksi, mikä alentaa energiakuluja sekä vähentää keinovalon tarvetta. Suuret ikkunat sijoitetaan passiivitalossa aina eteläsivulle.

Aluprof tarjoaa ikkunoita,

otka ovat maksimikooltaan 2,8 m korkeita ja 1,7 m leveitä. Aluprof-järjestelmässä voidaan valmistaa hyvin erilaisia ikkunoita riippuen käyttötarkoituksesta ja käytön, ulkonäön ja eristyskyvyn asettamista vaatimuksista.

Ikkunoissa käytettävillä profiileilla on laaja värivalikoima ja runsaasti sävyjä

jotka voidaan valita sopimaan seinän ulko- ja sisäpuolen värimaailmaan. Erilaisia puujäljitelmäpinnoitteita on myös saatavana. Aluprof tarjoaa RAL-värikartan sävyjä, ATEC- ja puujäljitelmäpinnoitteita.

Products from the range: Ikkunat