Home / Tuoteryhmat / Julkisivut

Julkisivut

Alumiiniprofiilijärjestelmillä luodut vaikuttavat lasijulkisivut herättävät ihailua ja arvostusta. Lujatekoinen profiilirakenne ja hohtava lasi antavat niille ainutlaatuisen vaikutelman.

Aluprof tarjoaa pientalojen ekologiseen rakentamiseen teknisiltä ja lämmöneristysominaisuuksiltaan erinomaisia julkisivuprofiilijärjestelmiä.

Järjestelmämme

MB-TT50-julkisivu on huipputeknologinen alumiininen pilari-palkkijärjestelmä.

Joustavan ja mukautuvan eristysrakenteen ansiosta julkisivu suojaa tehokkaasti lämpöhukalta, samalla kun sen profiilirakenne jäsentää julkisivua. Erikulmaiset liitokset tarjoavat joustoa tilarakenteita suunniteltaessa sekä antavat MB-TT50-järjestelmälle erinomaiset mahdollisuudet rakenteiden suunnittelussa.

ITT-tyyppinen ratkaisu sai Rakennustutkimusinstituutin testissä EN-13830-lausunnon, jonka mukaan se on paras markkinoilla tarjolla olevista alumiinirunkojulkisivuista. Järjestelmän lämmöneristyskyky (Uf) alkaa arvosta 0,5 W/(m2K).

MB-SR50N HI+

järjestelmä, kuten MB-TT50:kin, on tarkoitettu julkisivujen, kattojen, kattoikkunoiden ja muiden tilarakenteiden toteuttamiseen. Optimaalisen lämmön- ja ääneneristyksen saavuttamiseksi ja asennuksen helpottamiseksi MB-SR50N HI+ -järjestelmässä käytetään PE-eristettä, koska sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (Uf alkaen 0,7 W/m2K). Samalla eriste toimii ruuvin ohjaimena lasitusta kiinnitettäessä. Järjestelmässä voidaan rakentaa julkisivuja joissa on näkyvät, kapeat jakolinjat, jotka antavat rakenteelle lujuutta ja kestävyyttä.

Aluprofin laajan profiilivalikoiman ansiosta rohkeimmatkin alumiini- ja lasirakenneideat ovat mahdollisia.