Etusivu » Tuoteryhmat » Julkisivut

Julkisivut

Alumiiniprofiilijärjestelmillä luodut vaikuttavat lasijulkisivut herättävät ihailua ja arvostusta. Lujatekoinen profiilirakenne ja hohtava lasi antavat niille ainutlaatuisen vaikutelman.

Aluprof tarjoaa pientalojen ekologiseen rakentamiseen teknisiltä ja lämmöneristysominaisuuksiltaan erinomaisia julkisivuprofiilijärjestelmiä.

MB-TT50-julkisivu on huipputeknologinen alumiininen pilari-palkkijärjestelmä.

Joustavan ja mukautuvan eristysrakenteen ansiosta julkisivu suojaa tehokkaasti lämpöhukalta, samalla kun sen profiilirakenne jäsentää julkisivua. Erikulmaiset liitokset tarjoavat joustoa tilarakenteita suunniteltaessa sekä antavat MB-TT50-järjestelmälle erinomaiset mahdollisuudet rakenteiden suunnittelussa.

ITT-tyyppinen ratkaisu sai Rakennustutkimusinstituutin testissä EN-13830-lausunnon, jonka mukaan se on paras markkinoilla tarjolla olevista alumiinirunkojulkisivuista. Järjestelmän lämmöneristyskyky (Uf) alkaa arvosta 0,5 W/(m2K).

MB-SR50N HI+

järjestelmä, kuten MB-TT50:kin, on tarkoitettu julkisivujen, kattojen, kattoikkunoiden ja muiden tilarakenteiden toteuttamiseen. Optimaalisen lämmön- ja ääneneristyksen saavuttamiseksi ja asennuksen helpottamiseksi MB-SR50N HI+ -järjestelmässä käytetään PE-eristettä, koska sillä on erinomainen lämmöneristyskyky (Uf alkaen 0,7 W/m2K). Samalla eriste toimii ruuvin ohjaimena lasitusta kiinnitettäessä. Järjestelmässä voidaan rakentaa julkisivuja joissa on näkyvät, kapeat jakolinjat, jotka antavat rakenteelle lujuutta ja kestävyyttä.

Aluprofin laajan profiilivalikoiman ansiosta rohkeimmatkin alumiini- ja lasirakenneideat ovat mahdollisia.