Home / Tuoteryhmat / MB-SKYLINE

MB-SKYLINE

Laajat lasitetut pinnat ovat toimiva ratkaisu nykyaikaisiin toimistorakennuksiin, hotelleihin, ja ennen kaikkea koteihin. Tavallisimmin ne yhdistävät keittiön oleskelutilaan tai oleskelutilan puutarhaan. Ne luovat panoraamamaisia näkymiä ja häivyttävät sisä- ja ulkotilan välistä rajaa luoden loputtoman tilan tuntua. Mitä huomaamattomampi tilojen välinen raja on, sitä tehokkaammin vaikutelma välittyy

MB-SKYLINE -LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ, JOSSA ON NÄKYMÄTÖN OVIKEHYS, PERUSTUU KAPEAAN PROFIILIIN, JOKA LUO NYKYTRENDIEN MUKAISEN MINIMALISTISEN VAIKUTELMAN.

Ovilevyn ja ovikehyksen profiilin näkyvä liitoskohta on vain 25 mm. Koko rakenne näyttää kauttaaltaan lasitetulta, ja rajat ovat huomaamattomia. MB-SKYLINE -ovilla varustettujen rakennusten ilme on yksilöllinen, ja ovet kohottavat rakennuksen kuin rakennuksen yleisilmettä. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa jopa 4 metriä korkeat ovet, mikä avaa uusia mahdollisuuksia tilan suunnittelulle ja mahdollistaa vaikuttavien lasitettujen pintojen toteuttamisen. MB-SKYLINE -liukuovi voidaan avata sekä manuaalisesti että automaattisesti, ja ovien ohjausyksiköt voidaan sijoittaa huomaamattomasti kehysprofiilin sisään tai asentaa rakenteen ulkopuoliseen tilaan.

OLLAKSEEN MAHDOLLISIMMAN TEHOKKAITA, LAAJOJEN LASITETTUJEN PINTOJEN ON OLTAVA MYÖS LÄMPÖTEKNISILTÄ OMINAISUUKSILTAAN ERINOMAISIA.

Tähän vaaditaan tietynlaisia profiileja. Alumiiniprofiilit ovat erityisen hyvin soveltuvia juuri tähän tarkoitukseen. Valmistettaessa alumiini-ikkunoita ja -ovia, valmistajat käyttävät ”lämpimiä” profiileja, jotka muodostuvat kahdesta alumiiniprofiilista ja lämpösulusta. Nykyaikaiset rakenteet soveltuvat hyvin erinomaisilla lämmöneristysominaisuuksilla varustettujen tuotteiden käyttämiseen. Esimerkiksi MB-SKYLINE -järjestelmässä on kolmikammioiset profiilit, joiden U-arvo (lämmönläpäisykerroin) on 0.85 W/(m2K). Lisää lämpöä kotiin tuovat MB SKYLINE -lasitusratkaisut, joissa käytetään 52-60 mm paksua kolminkertaista eristyslasia.

Products from the range: MB-SKYLINE