Home / Tuoteryhmat / Rullasuojat / SP- ja SP-E-yläasenteiset rullasuojat

SP- ja SP-E-yläasenteiset rullasuojat

Mikäli olet aikeissa hankkia rullasuoja-järjestelmän, jossa on energiatehokas piilokotelo, ovat SP- ja SP-E-yläasenteiset järjestelmät parhaita mahdollisia vaihtoehtoja.

Tämän integroidun verhokotelon etusivu on samalla pohjana eri päällystemateriaaleille (rappaus, keraaminen laatta yms.)

ullasuojan osat eivät liity ikkunoihin, oviin tai ovenkarmiin eivätkä siis huononna rakennuksen kokonaistiiviyttä. Päinvastoin ne tarjoavat ylimääräistä lämmöneristystä ja siten parantavat rakennuksen energiatasetta.

Huom: Sp tai SP-E- järjestelmän karmialueella tarvittavat muutokset asennuksessa tulee huomioida suunnittelussa ennen asennusta.

Passivhausinstitut, Darmstadt on sertifioinut SP/165 ja SP-E/165 SP- ja SP-E rullasuojakotelot passiivitaloihin soveltuviksi.

Oikea asennusmenetelmä mahdollistaa kaikkien PHI:n suosittelemien ikkunoiden käytön, joiden lämmönjohtavuusarvo Uw ei ylitä arvoa 0,80 W/(m² K), ja lasin arvo Ug ei ylitä arvoa 0,70 W/(m² K).

Kyseessä on ensimmäinen kokonaisratkaisu koskien yläasenteisia rullasuojia PHI:n passiivirakennusosatietokannassa, sekä puolalaisen yrityksen ensimmäinen sertifikaatti tässä tuoteryhmässä.

Väri: SP- ja SP-E-yläasenteiset rullasuojat