Home / Tuoteryhmat / Terassiovet MB-77HS

Terassiovet MB-77HS

Isot lasitetut pinnat oleskelutiloissa ja keittiössä ovat rakennustrendeinä suosittuja.

Luonnonvalo ja kaunis näkymä puutarhaan lisäävät tämän ratkaisun suosiota niin omakotitaloissa, kerrostaloissa kuin hotelleissa.

Tällaista ikkunatyyppiä voidaan käyttää menestyksekkäästi riippumatta rakennuksen korkeudesta.

Maantasoratkaisuissa, kuten omakotitaloissa, suuri näkymä ”tuo ulkotilan sisään” seurattaessa puutarhan muuttumista vuodenaikojen mukaan. Ylemmissä kerroksissa asukkaat voivat nauttia laajoista näkymistä ympäröiville alueille, niin kaupungissa kuin maaseudulla. Nosto-liukujärjestelmä on ihanteellinen ratkaisu. Tämän tyyppisen ovijärjestelmän tulee olla toimintavarma vuoden ympäri ja sen tulee tarjota erinomaista ilma- ja vesitiiviyttä sekä tehokasta lämmön- ja ääneneristystä.

MB-77HS HI

nosto-liuku-ovilla on erittäin hyvä lämmön- ja ääneneristysarvo UW 0,84 W/(m²K). Sen suurin sallittu paneelipaino on enintään 400 kg, maksimikorkeus 3,2 m ja maksimileveys 3,3 m. Näilläkin mitoilla voidaan käyttää matalaa kynnysratkaisua tinkimättä käyttöominaisuuksista. Koska tällaiset ovet ovat toiminnassa vuoden ympäri, niiden tulee olla vesitiiviitä ja tuulenpitäviä, ja niillä tulee olla hyvä lämmön- ja ääneneristyskyky. MB-77HS HI -ovien UW 3,0 x 2,9 ovilevyllä ja Ug-lasituksella on = 0,5 W/(m²K).

Products from the range: Terassiovet MB-77HS