Home / Tuoteryhmat / Ulko-ovet

Ulko-ovet

Ulko-ovet suojaavat rakennuksia niin kylmältä, sateelta kuin murtovarkailtakin. Ovet torjuvat myös kadun melua. Mutta miten tehdä oikea valinta ja ostaa ovi, joka vastaa odotuksiamme ja palvelee vuosikausia? Lämmönjohtavuus (U) on asia, joka vaatii huolellista harkintaa ennen oven hankintaa. Mitä alempi sen arvo on, sitä vähemmän energiaa menee hukkaan. Aluprof tarjoaa paneeliovia, joiden UD-arvo on 0,61 W/(m2K).

Ovilevyjen täytetyt paneelit perustuvatMB-86-järjestelmään, ja niitä on saatavana laaja väri- ja rakennevalikoima.

Elementtejä voidaan jyrsiä, koristella tai varustaa eristyslasilla. Paneeliovia voidaan valmistaa erityisleveinä (max 1,40m) ja erityiskorkeina (max 2,60m). MB-86 on täydellinen valinta, mikäli halutaan vaikuttava sisäänkäynti. Ennen kaikkea pääoven tulisi sopia kodin tyyliin. Sisustuksesta riippuen voidaan valita lasitettu, RAL- sävyinen tai puunkaltainen pinnoitus.  Ovivalinnalla, voimme luoda tyylikkään sisäänkäynnin, joka toivottaa vieraamme tervetulleeksi ja turvaa kotiamme.

Ovea valitessamme emme saa unohtaa niiden vesitiiviyttä. Tiivis ovi pitää rankkojen sadekuurojen ja tuulenpuuskien vesimassat oven ulkopuolella. Mitä korkeampi vedenpitävyysluokka, sitä paremmin ovi suojaa kotiamme. Aluprofin paneeliovien vedenpitävyysluokka on 6A.

Products from the range: Ulko-ovet