Home / Tuoteryhmat / UUTTA ALUPROFILTA! MB-SKYLINE TYPE R – suurikokoinen liukuovi

UUTTA ALUPROFILTA! MB-SKYLINE TYPE R – suurikokoinen liukuovi

Aluprof tuo markkinoille innovatiivisen MB-SKYLINE TYPE R -liukuovijärjestelmän. Sen keveys ja esteettinen ilme tarjoavat mahdollisuuden suunnitella lasiseiniä ilman pituusrajoituksia ja näkymättömillä kehysosilla. Samalla se täyttää tiukimmatkin tekniset vaatimukset.

MB-SKYLINE TYPE R -liukuovijärjestelmässä on piilotettu kehys ja kapeat profiilit. Ne antavat rakenteelle trendikkään minimalistisen ilmeen sekä tarjoavat laajan näkymän. Ovet, jotka on rakennettu tätä rakennetta käyttäen, antavat rakennukselle erottuvan tyylin ja nostavat sen yleistä statusta.

MB-SKYLINE TYPE R -järjestelmän avulla rakennetut ovilevyt on piilotettu ala- ja yläkehyksistä. Versiossa, jossa on moottori tai pystykarmiin asennettu lukko, myös sivuprofiilit on piilotettu. Itse kehyksen suunnittelussa on huomioitu käyttäjämukavuus. Siksi siitä on tehty niin kapea kuin teknisesti on mahdollista, ja sen syvyys on vain 23 mm. Myös pystykarmin leveys on rajoitettu minimiin, ja sen ainoa näkyvissä oleva sauma on vain 25 mm leveä. Oviprofiilien rakennesyvyys on 71 mm ja kehyksen 190 mm.

ALUPROF MB-SKYLINE TYPE R -ovilevyt on valmistettu uudenaikaisista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka tarjoavat parhaat mahdolliset lämmöneristysominaisuudet. Myös lasituksen paksuus on olennainen tekijä. Siksi ovessa on käytetty 52–60 mm:n kolmoislasitusta. Räätälöidyssä ulkoisessa moottorissa on radiovastaanotin ja turvallisuustutka, eli mekanismia voidaan käyttää kaukotoiminnolla. Ylimääräinen kosteus poistuu viimeisimmän teknologian mukaisen kuivatusjärjestelmän kautta, jossa on myös vesikouru.

MB-SKYLINE TYPE R -oven maksimileveys on jopa neljä metriä. Jos moottori on asennettu ulkopuolelle, liikkuvan rakenteen sallittu paino on jopa 700 kg. Tämä mahdollistaa näyttävien lasiseinien suunnittelun. Liikuteltavien ovilevyjen ja tiivisteiden innovatiivinen rakenne varmistaa käyttäjämukavuuden. Vaikka liukuovilevyt olisivat kookkaita, ne on helppo avata ja sulkea ja niiden käyttömekanismi on lähes äänetön. Kehyksissä voi käyttää tyylikkäitä liukutiivisteitä, jotka helpottavat oven jokapäiväistä käyttöä entisestään. Kehyksen rullat ovat saatavilla materiaaleissa ruostumaton teräs tai tyylikäs musta polyamidi.